Driftansvarig sökes till Stiftelsen Författarnas Internationella Gästhem

Driftansvarig sökes till Stiftelsen Författarnas Internationella Gästhem

Mitt i centrala Stockholm, i en vacker trädgård nära Centralbadet, ligger Författarnas Internationella Gästhem. Gästhemmet är främst till för besökande utländska författare, dramatiker och översättare, men även andra utländska och svenska kulturskapare kan boka rum på Gästhemmet.

Mer information hittar du på www.writershouse.se eller www.forfattarforbundet.se/boende/forfattarnas-internationella-gasthem

Nu söker vi en driftansvarig som kan ansvara för Gästhemmets verksamhet - gästkontakter, daglig drift, ekonomi och utveckling.

Uppdraget

1. Ansvara för alla kontakter med gästerna

Hantera bokningar, lämna information om rummen, regler och villkor.

2. Ansvara för den dagliga driften

Ansvara för att lokalen hålls ren och snygg, ha regelbunden kontakt med underleverantörer (städare, redovisningsbyrå), sköta inköp av förbrukningsvaror.

3. Ansvara för ekonomin

Sköta fakturering, hantera budget och uppföljning, sammanställa hotelliggare, månatligen rapportera till Stiftelsens styrelse.

4. Utveckla driften av Gästhemmet

Utveckla Gästhemmet i takt med gästernas behov samt önskemål från Stiftelsen, marknadsföra och informera om Gästhemmet i olika nätverk.

Egenskaper

Arbetet kräver att du är drivande och självständig, samtidigt som du är lyhörd för Stiftelsens övergripande mål. Eftersom uppdraget innebär många praktiska uppgifter, bör du vara beredd att arbeta operativt. Du har erfarenhet av ekonomihantering, har mycket god social kompetens och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Andra språk är meriterande. Erfarenhet av att driva gästhem eller liknande är önskvärt.

Villkor

Uppdraget är på deltid och kan med fördel kombineras med andra uppdrag eller sysselsättningar.

Ersättningsform enligt överenskommelse.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan med personligt brev och CV snarast, dock senast 2016-05-23 på LH@sff.info.

För mer information kontakta:
Irma Håkansson Eiritz på Författarförbundet, IH@sff.info eller 08-545 132 14.

Encuentra zapatillas de la talla 36 a la 40 para Mujer