Nu lanserar vi vår nya hemsida

Nu lanserar vi vår nya hemsida

Här finns analyser, ekonomiska fakta och andra statistiska uppgifter om den svenska och de nordiska bokbranscherna samlade i Faktabanken, branschnyheter, inbjudningar och rapporter. Våra åsikter och ställningstaganden finns samlade i Åsiktsbanken. Är du anställd vid något av våra medlemsförlag? Gå in och registrera dig på här för att få tillgång exklusiv information för våra medlemmar.

Information om juridik på förlagsrättens område finns under Förlagsjuridik. Alla våra medlemsförlag är presenterade under Medlemsförlag.

Webbplatsen kommer successivt att byggas ut och ambitionen är att den ska bli en självklar sajt för alla som vill hitta information om bokbranschen.

På de inloggade sidorna finns vår medlemsinformation, inbjudningar till seminarier och informationsmöten, en juridisk frågespalt, förlags- och branschavtal, en anslagstavla och möjlighet att söka bland förlagsanställda i Sverige. Som medlem får man också del av våra medlemsnyheter via e-post. Vi vill uppmuntra alla medarbetare anställda vid våra medlemsförlag att gå in och registrera sig här som användare!

Air Jordan XX9 29 Shoes