Svenska Förläggareföreningens 175-årsjubileum

Svenska Förläggareföreningens 175-årsjubileum

Den 4 december firade Svenska Förläggareföreningen sitt 175-årsjubileum med fest i Markeliussalen på Natur & Kultur i Stockholm och lanseringen av antologin Böckernas tid. Se bilderna från jubileet här! 

Antologin Böckernas tid behandlar bokbranschens och föreningens utveckling från 1943 fram till idag. Redaktör är Johan Svedjedal. Förutom en presentation av boken och en översikt över branchens utvecklingen de senaste 175 åren av Johan Svedjedal, fick festdeltagarna lyssna till Förläggareföreningens ordförande Eva Gedin och ett panelsamtal lett av Susanna Romanus med de tidigare ordförandena Per I Gedin och Jonas Modig samt föreningens direktör Kristina Ahlinder. 

Se några av bilderna från festen nedan. Fotona får fritt användas som pressbilder med anknytning till Svenska Förläggareföreningen i 90 dagar från fototillfället (2018-12-04). Fotograf Sören Andersson ska anges. Kontakta karin.sandberg@forlaggare.se om du önskar foton i högupplöst format (pga tekniska problem med sajten kan de inte laddas ned härifrån). 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nike Air Max Barn

liten bild: